m

CONTACT: +32 (0)486 68 63 58

VOLG ONS OP

opstellingen

Wij richten voizine graag in zoals jij dat wilt want de opstellingen dienen natuurlijk aan te sluiten bij het doel van je samenkomst. Op deze pagina vertellen wij je hoe de verschillende opstellingen er precies uitzien, wat de voor- en nadelen zijn en voor welk type event ze het beste in te zetten zijn.
Heb je een vraag? Neem contact op!

feest zittend

Bij voizine kunnen we verschillende tafels bij mekaar zetten tot één lange tafel. Binnen, maar ook buiten. Om de tafel staan de stoelen en iedereen zit naast elkaar. Ideaal voor een feestelijke setting zoals een familiefeest (communiefeest, lentefeest), vriendendiner of een serene gelegenheid zoals een rouwtafel bij een afscheidsplechtigheid.

u-vorm

In de u-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een ‘U’ opgesteld. Door de opening kan de trainer of spreker de ‘U’ inlopen en de interactie aangaan met de deelnemers. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven. Ideaal voor: vergadering, training, cursus of workshop.

cabaret

Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel twee of vier stoelen opgesteld. De tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke tafel voldoende loopruimte. De deelnemers zitten allen in de richting van de spreker, iedereen heeft dus hetzelfde zicht. Daarnaast hebben de deelnemers beperkt ruimte om te schrijven. Ideaal voor: congres, seminar, corporate event of symposium.

theater

In de theateropstelling staan de stoelen in rijen achter elkaar opgesteld. Deze opstelling wordt veel gebruikt bij grote groepen waarbij de deelnemers moeten luisteren naar een spreker. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven. Ideaal voor: congres, corporate event, productpresentatie of kick-off meeting.

boardroom

Bij een boardroom opstelling zitten alle deelnemers aan één grote tafel. Om de tafel staan de stoelen. Iedereen kan elkaar aankijken en de deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven of om een laptop te gebruiken. Ideaal voor: vergadering, personeelsbijeenkomst, seminar of cursus.

receptie

Diverse tafels maken één lange tafel. Om de tafel staan de stoelen en iedereen zit naast elkaar. Ideaal voor: familiefeest, vriendendiner.