m

CONTACT: +32 (0)486 68 63 58

VOLG ONS OP

Title Image

join team voizine

ben jij een multitalent?
Word je graag lid van ons team?

team voizine is een gezellige, toffe équipe die tijdens onze (eigen) events of op vraag van onze klanten de handen uit de mouwen steekt. Soms heel hard werken, maar op het einde drinken we samen een glas om even te chillen. We zijn een beetje crazy in de coconut en daar kan je mee om.

horeca vacature: freelance medewerker

• Je maakt deel uit van een flexpool en werkt op oproepbasis. Je bepaalt dus zelf de dagen die je wil en kan werken maar we verwachten wel een zeker engagement.

• Je houdt van afwisseling want de ene keer sta je achter de bar, de andere keer was je af of kan je de bediening voor je rekening nemen. Oog voor kwaliteit & hygiëne is een minimum vereiste.

• Je hebt présence en bent ook een tikkeltje stoer, en bovendien deins je er niet voor terug om een roze t-shirt te dragen. Je bent fier om bij ons team te horen en als ambassadeur verdedig je met plezier onze kleuren.

• Je bent een enthousiaste spring-in-’t-veld, van nature sociaal en positief ingesteld. Je zet graag de puntjes op de beide i’s van voizine.

• Je hebt een enorme zin voor verantwoordelijkheid en bent nóg stipter en betrouwbaarder dan onze buurman (sorry Martin).

Ervaring in de horeca is een pluspunt en je kan eventueel werken op zelfstandige basis.

Interesse?

Bruis je van enthousiasme om mee aan de kar te trekken?
Let’s meet en neem contact op via hallo@voizine.be of 0486/68.63.58