m

CONTACT: +32 (0)486 68 63 58

VOLG ONS OP

catering

voizine taste

van ontbijt tot gastronomisch diner

Starten met een ontbijtbuffet, pauze met een coffee break, een lichte lunch en afternoon snacks om je vingers bij af te likken? Afsluiten met een trendy bbq of gastronomisch diner? Krijg je al honger? Naargelang de aard van je event en de tijd die je aan tafel wil spenderen, werken we je culinaire wensen creatief uit in samenwerking met onze preferred catering partners.

foodtruck of pizzaoven

Wil je liever scoren met een hippe foodtruck? Voizine beschikt over voldoende ruimte  die perfect als standplaats kan dienen voor kleine of grote foodtrucks. Ideaal voor je tuinfeest of walking dinner.

Plan je een buitenfeest met vrienden of familie en wil je scoren met heerlijke pizza’s? Met onze eigen pizzaoven op gas maken we voor jou in no time deze heerlijke klassieker.

dranken

Alle dranken dienen verplicht afgenomen te worden bij voizine. Wij zorgen er voor dat alles gekoeld staat op de dag van jouw feest of event. De consumpties worden berekend naar werkelijk verbruik aan de tarieven van onze prijslijst (verkrijgbaar op aanvraag). Als je graag iets wenst dat niet op onze prijslijst staat, dan kunnen wij dit voor jou bestellen.

wijnen by Vinetiq

voizine werkt samen met huiswijnleverancier Vinetiq, een wijnboutique met een eigen touch. Ze specialiseerden zich in cool climate wijnen van over de hele wereld. Topchefs en sommeliers prijzen de veelzijdigheid, schakeringen en lichtheid van cool climate wijnen. Een ware revolutie.

bediening

Met een professionele bediening vermijd je stress, laat je je gasten goed bedienen en geniet je ook zelf van je feest. Onze medewerkers van “team voizine” leiden uw feest of event steeds in perfecte banen. Qua aantal mag je rekenen op:

Menu geserveerd aan tafel: 1 medewerker per 10 gasten

Catering in buffetvorm: 1 medewerker per 15 gasten

Foodtruck: 1 medewerker per 15 gasten

Drinks & food bites: 1 medewerker per 20 gasten

Volledig uitgeruste keuken

voizine beschikt over een semi-professionele keuken met kookeiland waarin onze preferred catering partners maar al te graag aan de slag gaan. Naast alle benodigde apparatuur (potten, pannen en ander kookgerei) staat er eveneens voldoende servies, bestek en glaswerk ter beschikking voor events tot 50 personen.

5-pits NOVY inductie kookplaat met ingebouwde dampkap

Combisteamer (4 GN 1/1)

3-deurs koelwerkbank

diepvriezer

professionele vaatwasser

microgolf

Jura koffiemachine