m

CONTACT: +32 (0)486 68 63 58

VOLG ONS OP

Kleine feesten, grootse momenten

We openden nog niet zo lang officieel onze deuren bij voizine, maar we zien al duidelijk enkele nieuwe ‘feest’trends.

Heb jij al gehoord van de ‘minimony‘ of microhuwelijk? Het is een zoet woord om een kleine intieme (trouw)ceremonie weer te geven. De coronapandemie heeft daar een aandeel in, maar soms wordt er ook omwille van budgettaire redenen voor gekozen. Bij een minimony volgt er later vaak nog een groot feest, bij een microhuwelijk is dat niet de bedoeling.

Minder gasten, waardevolle inhoud. Is het een trend of een blijvend fenomeen? We zien het in elk geval ook al terugkomen bij andere gelegenheden zoals een afscheid, jubileum, geboortefeest of herneming van huwelijksbeloftes. Waarom niet?

voordelen & tips

• ceremonies in intieme kring laten een ongewone aanpak toe (wij zijn fan!)

• de kunst is om het gewoon lekker eenvoudig te houden

• kwaliteit primeert

• nodig enkel de mensen uit die het dichtst bij je staan

• ga zelf aan de slag of werk samen met een wedding- of eventplanner (komen vaak ook origineel uit de hoek)

• zorg voor een professionele fotograaf die al die mooie momenten vastlegt

ideale setting

voizine is de ideale setting voor deze intieme momenten en een persoonlijke aanpak hoort daar ook bij. Bovendien kan onze inrichting makkelijk aangepast worden aan de gewenste opstelling.

Binnenkort mogen we zelfs ons eerste trouwkoppel verwelkomen. Zij vieren hun trouwfeest ‘en petit comité‘ maar ze maken er wel een ‘groot’ feest van. Zin in!

Zet je op de wachtlijst! We laten je iets weten als er plaatsen vrij komen of als we een extra datum inlassen. Fingers crossed!