m

CONTACT: +32 (0)486 68 63 58

VOLG ONS OP

workshop “shine & dine”

138,00

Nu de dagen stilaan korter worden, durven we al eens stiekem denken aan de eindejaarsfeesten. Maar dat mag ons niet tegenhouden om in tussentijd toch ook al te genieten van de kleine dingen. Daarom organiseren we alvast deze “shine & dine” waarbij we een workshop ‘feestmake-up’ combineren met een diner voor 2.

Waaant… op het einde van de workshop ben je mooi opgemaakt, ideaal voor een avondje uit bij voizine… Dus nà de workshop sluit je partner of een vriend(in) aan voor een heerlijk 3-gangendiner.

 

Programma

15u00: ontvangst

15u15: start workshop ‘feestmake-up’

18u15: einde workshop en ontvangst tafelgenoot

18u30: diner voor 2

Workshop

Bij deze make-up workshop ligt het accent voornamelijk op het accentueren van de huid, de ogen en de lippen met een tikkeltje glitter en glamour. De huid egaliseren met foundation, oplichten en schaduwen met compacte glanspoeders en fixeren met een fixatiespray. De oogmake-up met 3 gedurfde kleuren, een mooie geblende eyeliner, mascara en natuurlijk een fijne zachte glitter. De wenkbrauwen leer je zachtjes aanzetten en de lippen maak je op met lipstick en lipgloss. Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel.

Diner

Start:
tomaat / burrata

Hoofdgerecht:
hert / cranberry / pompoen / pastinaak
of zeebaars / tomatoise / knolselder / pastinaak

Dessert:
zandtaartje / chocolade / karamel

 

Inbegrepen in dit ticket

• workshop feestmake-up (3u) voor 1 persoon

• 2 drankjes inclusief tijdens workshop

• tips van een ervaren lesgeefster

• gebruik van make-up, make-uppenselen en andere benodigdheden

• qualitytime voor jezelf

• na afloop een stappenplan & een productenlijst

• inclusief 3 gangen-menu voor 2 personen in een gezellig kader

 

Bijpassende wijnen en andere dranken bij het diner zijn ter plaatse te betalen. Gekochte tickets worden niet omgeruild of terugbetaald met uitzondering van verplichte quarantaine (attest vereist).

SKU: wsshdi Categorieën: ,

Op voorraad

Zet je op de wachtlijst! We laten je iets weten als er plaatsen vrij komen of als we een extra datum inlassen. Fingers crossed!